vk-ngusar.hr prepoznaje važnost zaštite osobnih podataka te čuva privatnost posjetitelja svojih stranica. Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili budu automatski zabilježene koriste se jedino i isključivo u skladu s ovom Izjavom.

Log zapisi

vk-ngusar.hr bilježi sve posjete svojim stranicama. Prikupljene informacije uključuju IP adresu klijenta, popis stranica koje je posjetio, vrstu preglednika i druge podatke. vk-ngusar.hr tako prikupljene informacija koristi isključivo za vlastite potrebe iz sigurnosnih razloga i za statističke analize.

Kolačići (Cookies)

Kolačići koje koriste stranice vk-ngusar.hr služe isključivo za identifikaciju sjednice pojedinog posjetitelja i ne bilježe nikakve druge informacije o posjetitelju, niti ih vk-ngusar.hr ustupa trećim stranama.

Linkovi

Neki linkovi s ovih stranica pokazuju na druge stranice i resurse na Internetu koji nisu ni na koji način povezani s vk-ngusar.hr, niti vk-ngusar.hr ima kontrolu nad njima. Posjetitelje naših stranica podsjećamo da prilikom posjeta drugim stranicama provjere izjave o privatnosti ili druge relevantne dokumente koji reguliraju način prikupljanja osobnih podataka posjetitelja.

Osobni podaci

Sve osobne podatke, a posebno adrese elektroničke pošte, kontakt brojeve telefona, mobilnih i faks uređaja koje posjetitelj pošalje korištenjem elektroničke pošte, kroz forme ili na bilo koji drugi način vk-ngusar.hr tretira kao poslovnu tajnu i ne dijeli s trećim stranama.

vk-ngusar.hr zadržava pravo da u bilo kojem trenutku promijeni Izjavu o privatnosti. Zbog toga se posjetiteljima preporuča periodička provjera sadržaja ove stranice.