VUKOVARSKI VESLAČKI MARATON

U subotu smo sudjelovali na 20. Vukovarskom veslačkom maratonu, na kojem su nastupile 22 posade iz Hrvatske i BiH. Kao i do sada, veslalo se od Vukovara do Iloka, u znak sjećanja na žrtvu Hrvatskih branitelja i Vukovara, među kojima su bili i članovi HVK Vukovar, te na znak sjećanja na osnivanje 204. Vukovarske brigade i spomen na poginule i nestale tijekom obrane Vukovara.

Ove godine nastupili smo u dvije kategorije: gradovi i otvorenoj. U kategoriji GRADOVA  u ukupnom poretku zauzeli smo drugo mjesto. U toj posadi 36 kilometara maratona veslali su: Frane Vugdelija, Josip Volarević, Borna Brečić, Antun Vugdelija, Gabrijel Gluščević, Toni Milan, Noa Bebić i Marin Plećaš. U OTVORENOJ kategoriji nastupile su naše 4 juniorke u kombinaciji sa 4 veslačice VK Rama iz BiH i to: Anja Pokrajac, Dora Zvonić, Lucija Boras i Gabriela Bubalo. Fotografije maratona pogledajte u našoj galeriji. Sa veslačicama i veslačima su bili Davor Gnječ i Mario Bebić.

Ovom prilikom se zahvaljujemo prijateljima iz HVK Vukovar na izrazito dobroj i profesionalnoj organizaciji ovog već tradicionalnog sportskog događaja kojeg uvijek rado posjećujemo.  Nakon Slavonije i osmeraca, vraćamo se u natjecanje Mini kupa VSD-a, gdje nas do kraja sezone očekuju 2 regate. Prva će se održati 14. listopada 2023. na Jelsi, a to će biti ujedno i 4. Mini kup VSD-a.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.