VIII. Neretva Open 2023

Dragi veslački prijatelji,

       iznimna nam je čast pozvati Vas na VIII. utrku osmeraca na Neretvi  –  NERETVA OPEN 2023, koja se održava 15. srpnja 2023. godine (subota). Veslački klub “Neretvanski gusar” iz Metkovića  u suradnji sa Veslačkim savezom Dalmacije i Hrvatskim veslačkim savezom organizira VIII. regatu osmeraca “NERETVA OPEN 2023”. Regata se nalazi u službenom kalendaru natjecanja Hrvatskog veslačkog saveza.

       Regata se održava na rijeci Neretvi, od Kule Norinske (zeleni svjetionik)  do Metkovića, u duljini od 4,5 km i vjerujemo  da će kao i do sada svojim održavanjem znatno pridonijeti promociji veslačkog sporta u našem kraju, Dalmaciji i Hrvatskoj.

      U sklopu ove  regate ujedno ćemo Vas upoznati sa gastronomskom i turističkom ponudom doline Neretve, prije i poslije održavanja utrke. Za sve sudionike koji pristignu dan ranije osigurana je tradicionalna večera ispred klupskih prostorija. Za sve sudionike utrke osigurana je okrijepa poslije utrke i zajednički ručak ispred klupskih prostorija.
Radujemo se Vašem  dolasku.

 

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.