Jumbo regata

Kako smo i do sada objavljivali protekli smo vikend sudjelovali na 25. izdanju međunarodne veslačke regate „Jumbo regata 2023“ na kojoj su sudjelovali svi Hrvatski klubovi te klubovi iz Slovenije i BiH. Ova regata obično služi za pripremu posada i uvid u stanje kako veslača tako i konkurencije za odlazak na Hrvatsko veslačko prvenstvo koje se održava u Zagrebu za nešto manje od 30 dana. Mnogima je ovo i prvi dodir sa Jarunskim jezerom i susret sa stazom koje su označene bovama. Regata je protekla u skoro idealnim uvjetima uz izvrsnu organizaciju domaćina regate Veslačkog kluba „Jarun“ kojima se još jednom zahvaljujemo i koje ćemo i ove godine vidjeti u utrci osmeraca na našoj Neretvi.

Ostvareni rezultati naših veslača su više nego zadovoljavajući. Sve su posade izveslale odlična vremena, a i medalje nisu izostale. Prostora za napredak i usavršavanje još ima kao i za eventualne promjene posada ili discipline u kojima će nastupati. Posade su postigle slijedeće rezultate:

  1. Luka Rajič, 4. mjesto 1x KMB u svojoj grupi
  2. Marin Raič 2. mjesto 1x KMB u svojoj grupi
  3. Lara Volarević, Laura Mijić, Ema Bebić, Maris Gluščević, 5. mjesto u A Finalu
  4. Frane Vugdelija, Borna Brečić, Josip Volarević, Antun Vugdelija, 6. mjesto u A finalu
  5. Roko Mijić, 4x KMA u kombinacija sa Stipom Ursićem i Nikom Krivićem(VK Biokovo Makarska) te Maxom Rastovskim(VK Trešnjevka) 2. mjesto u A finalu
  6. Marin Raič, Luka Rajič, 1. mjesto 2x KMB u svojoj grupi
  7. Roko Mijić, 1x KMA 3. mjesto u A finalu
  8. Lara Volarević, Laura Mijić, 2x KŽA 6. mjesto u B finalu
  9. Ema Bebić, Maris Gluščević, 2x KŽA 6. mjesto u A finalu
  10. Noa Bebić, Gabrijel Gluščević 2- JMA izboreno B finale
  11. Antun Vugdelija, 1x JMB izboreno B finale
  12. Noa Bebić, Gabrijel Gluščević, Toni Milan, Marin Plećaš 4- JMA 5. mjesto A finale

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.