Pozivamo Vas na domjenak

 

Poštovani prijatelji Kluba, bivši i sadašnji članovi i veslači, roditelji te naravno sponzori i donatori, pozivamo vas na tradicionalno blagdansko druženje povodom završetka veslačke  sezone koja je po mnogočemu za naš Klub bila vrlo uspješna.  Naime, u ovoj sezoni imali smo državne prvake u samcu, Natašu Šustić  – već četvrtu godinu zaredom za lake seniorke, te Nikolu Mijića u kategoriji mlađih kadeta. Ukupni smo pobjednici u Mini kupu Veslačkog saveza Dalmacije u kategoriji mlađih kadeta, te drugi u istoj kategoriji Kupa Veslačkog saveza Dalmacije. Osvojeno je mnoštvo odličja kao i pehara.

Ujedno smo se pobrinuli da našim veslačima omogućimo još bolje uvjete rada u čemu nam je uvelike pomogla lokalna zajednica na čelu sa Gradom Metkovićem, Županijom te Sportskim zajednicama grada i županije. Naravno, ne smijemo zaboraviti naše ostale sponzore i donatore te im se ovim putem još jednom svima zahvaljujemo. Uz njihovu pomoć u ovoj sezoni nabavili smo dva nova školska samca sa veslima, polovni dvojac bez kormilara te opremili teretanu sa novim utezima i spravama za vježbanje.

Nadamo se  idućoj još uspješnoj sezoni te Vas stoga još jednom sve pozivamo da se priključite našem domjenku koji će se održati u klupskom hangaru u subotu 28. prosinca s početkom u 17.00 sati. Također, ovom prilikom čestitamo svima nadolazeće blagdane!

Veselimo se vašem dolasku,
veslači i Uprava VK Neretvanski gusar

[contact-form][contact-field label=”Name” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Message” type=”textarea” /][/contact-form]

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.