Trening sa svjetskom prvakinjom u trčanju

Nikolina Šustić – aktualna svjetska prvakinja u trčanju na 100 km subotnje jutro na Marjanu zamjenila je treningom na Metkovskoj rivi, i to sa našim najmlađim veslačima. Nikolina često posjećuje Metković, a svi već znaju da njena sestra Nataša vesla za naš klub. Iako su fizički vrlo slične (blizanke, Nataša je nekoliko minuta starija od Nikoline), klinci se nisu dali zbuniti te su odmah prepoznali da to nije Nata 🙂  Nikolina je preuzela “trenersku palicu” i odradila  kondicijski trening na rivi, a dečki su je odlično slušali, i poželjeli da Nikolina opet dodje u Klub.

Možemo reći da već nekoliko godina pratimo Nikolinina natjecanja, te da se jednako veselimo njenim uspjesima kao i naše Nate. Nikolina je osim gore navedenog četverostruka pobjednica i rekorderka na vjerojatno najtežoj i najprestižnijoj ”stotki” na svijetu, talijanskom Del Passatoreu (Firenca – Faenza) koji ima čak 40 kilometara uzbrdica. Četverostruka je pobjednica i utrke ”Wings for Life” u četiri različita grada, s istrčanih 53.7 kilometara ima drugi rezultat na svijetu, 50 metara manje od Portugalke Vere Nunes, a gledat ćemo je i na Olimpijskim igrama u Tokiju u disciplini maraton.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.