4. Mini kup regata na Ramskom jezeru / 8. Jadranov Match race

Veslački klub Rama u nedjelju je bio domaćin 7. regate na Ramskom jezeru „Lake to lake“  i  4. Mini kup regate Veslačkog  saveza Dalmacija, koja je održana kod Veslačkog centra na Šćitu.

Po izuzetno lijepom vremenu i odličnim uvjetima na Ramskom jezeru na regati su uz naš klub nastupili su veslači iz VK Rame, HVK Mornara, HVK Gusara, VK Croatia, HVK Marina-Kaštela i VK Zagreba.

Već tradicionalno naši kadeti i juniori pri završetku veslačke sezone na Rami u sklopu ove regate borave nekoliko dana , a tako je bilo i ovaj put. Prije regate veslači su obavili nekoliko veslačkih treninga, a bilo je i dovoljno vremena za izlet u prekrasnu prirodu u okolici jezera te već tradicionalno kupanje u samom jezeru. Domaćin se zaista potrudio da nas ugosti  i ovim putem im se još jednom zahvaljujemo.

Rezultati regate:

-Željko Deak u skifu u kategoriji juniori B osvojio je 3 mjesto;
-Luka Popović i Marin Plećaš (dvojac na pariće) u kategoriji kadeti A osvojili su 3 mjesto;
-Gabriel i Matej Šiljeg, Ante Filipović, Roko Mijić i korm. Jakov Petrov u četvercu na pariće (GIG) kadeti B osvojili su 1. mjesto;
-Martino Babić u skifu  u kategoriji kadeta B (2006.g.) osvojio je 2. mjesto;
-Nikola Mijić u skifu u kategoriji kadeta B (2007. g.) osvojio je 1. mjesto;
-Ivan Obrvan i Gabriel Gluščević u dvojcu na pariće u kategoriji kadeta B (2006.g.);
-Šime Popović i Željko Deak u dvojcu na pariće u kategoriji juniora B osvojili su 2 mjesto.

Dan prije u Zadru, održano je osmo izdanje Jadranovog veslačkog dvoboja osmeraca.  Ove godine nastupilo je ukupno osamnaest osmeraca koji su nastupili u petnaest utrka. Atraktivnosti utrke sigurno je pridonijelo utrkivanje pod svjetlima reflektora, jedino takve vrste u Hrvatskoj. Naš klub nastupio je sa dvije posade (mix i otvorena), osvojivši oba puta srebrene medalje.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.