Očistili smo zelenu površinu uz šetalište 116. brigade

Jučer su veslači i uprava Kluba zajedničkim snagama očistili zelenu površinu uz šetalište 116. brigade koje je bilo onečišćeno plastičnom ambalažom. Tako smo umjesto subotnjeg jutarnjeg treninga, odradili nešto  korisno i dobro za naš grad.  30-ak veslača i članovi Uprave su od 09.00 do 11.30 sakupili 44 vreće smeća (7 kubika plastične ambalaže odložene u crne velike vreće).

Na dan domjenka smo također očistili zelenu površinu od Kluba do mosta, koja je bilo znatno manje onečišćena. Vjerovatno je dio plastične ambalaže donijela rijeka iz susjedne BiH, ali sigurni smo da dio potječe i od neodgovornih pojedinaca, uvjerili smo se u to prikupljanjem ambalaže. Jedan veći dio smo uspješno pokupili dok je manji dio ostao u šašu, izrazito teško dostupan. Obala naše rijeke zaslužuje uvijek biti čista i zelena  a kako je to bilo pogledajte na fotografijama u galeriji!

 

 

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.