Blagdansko druženje veslača i dodjela nagrada

28. prosinca 2019. goidine u hangaru VK Neretvanski gusar održano je tradicionalno blagdansko druženje povodom završetka veslačke sezone koja je po mnogočemu za naš Klub bila vrlo uspješna. Naime, u ovoj sezoni imali smo državne prvake u samcu, Natašu Šustić – već četvrtu godinu zaredom za lake seniorke te Nikolu Mijića u kategoriji mlađih kadeta. Ukupni smo pobjednici u Mini kupu Veslačkog saveza Dalmacije u kategoriji mlađih kadeta, te drugi u istoj kategoriji Kupa Veslačkog saveza Dalmacije. Osvojeno je mnoštvo odličja kao i pehara.Kao i svake godine, ovim druženjem zahvaljujemo svima koji pomažu  nasš Klub, a ujedno smo iskoristili priliku da nagradimo naše gore spomenute najtrofejnije veslače za veslačku sezonu 2019. godine.

Ujedno smo se pobrinuli da našim veslačima omogućimo još bolje uvjete rada u čemu nam je uvelike pomogla lokalna zajednica na čelu sa Gradom Metkovićem, Županijom te Sportskim zajednicama grada i županije. Naravno, ne smijemo zaboraviti naše ostale sponzore i donatore te im se ovim putem još jednom svima zahvaljujemo. Uz njihovu pomoć u ovoj sezoni nabavili smo dva nova školska samca sa veslima, polovni dvojac bez kormilara te opremili teretanu sa novim utezima i spravama za vježbanje.

 

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.