6. Kup regata VSD-a u Splitu

U nedjelju 15. rujna nastupili smo na posljednjoj 6. Kup regati Veslačkog saveza Dalmacije u organizaciji HVK Mornar iz Splita. Veslalo se na veslačkoj stazi Spinut u Splitu.

Odličja za klub su osvojili:

-Nikola Mijić u samcu kadeti B, 2. mjesto,
-Ivan Obrvan u u samcu kadeti B, 2. mjesto
-Gabrijel Gluščević i Toni Milan u disciplini dvojac na pariće KMB, 2. mjesto.

Ovom regatom završeno je natjecanje u Kupu gdje smo u sveukupnom poretku zauzeli  9.mjesto što je napredak u odnosu na prošle sezone. Moramo naglasiti da smo u kategoriji kadeta B ukupno zauzeli 2. mjesto što je izvrstan rezultat i zalog za budućnost.

Također u Splitu smo primili i pehar za osvojeno 1. mjesto u  ukupnom poretku u kategoriji kadeta B za prošlu Mini kup regatu koja se održala na Ramskom jezeru. Naime, greškom nam nisu upisani svi bodovi te smo tako osvojili još jedan pehar u ovoj kategoriji.

Za ovu sezonu Kup regata  nam ostaje još jedna regata Mini kupa koja će se održati 13. listopada u našem Metkoviću te Vas stoga pozivamo da dođete pozdraviti i bodriti naše veslače.

 

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.