1. regata Kupa Dalmacije – Memorijal Zlatko Celent

U subotu je na Splitskom Spinutu nakon duge zimske pauze otvorena sezona natjecanja – Memorijal Zlatko Celent. Vremenski uvjeti bili su solidni, osim male kiše koja je kratko padala do početka prve utrke. Naši veslači su dobro otvorili sezonu, osvojene su tri zlatne medalje i to: Nikola Mijić u skifu u kategoriji kadeti B, dvojac na pariće Gabriel Gluščević i Toni Milan u kategoriji kadeti B i naravno Nataša Šustić u kategoriji seniorki. Svi ostali veslači koji su nastupili na regati su osvojili četvrta mjesta  i to: Ivan Obrvan u skifu kadeta B, Antun Vugdelija u istoj kategoriji, dvojac na pariće braće Šiljeg (Gabriel i Matej), te Roko Brečić u skifu u kategoriji mlađih juniora.

Nakon dugo vremana (točnije nakon 22 godine), ostvaren je jedan jako lijep rezultat – na ovoj regati ukupni smo pobjednici u kategoriji kadeta B. Pehar je preuzela prva dama Kluba – Nataša Šustić. Potvrda je to da smo zimske pripreme odradili zadovoljavajuće, te smo sigurni da ćemo do kraja sezone ostvariti još bolje rezultate. Uz bolje rezultate, nadamo se da ćemo ove godine nabaviti nešto nove opreme, koja će također pomoći u tim planovima. Sljedeća regata Kupa Dalmacije predviđena je u Šibeniku 23.3.2019.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.