HRVATSKO VESLAČKO PRVENSTVO ZA KADETE I JUNIORE

 

U Zagrebu je od 6. do 8. srpnja 2018. godine održano Hrvatsko veslačko prvenstvo za kadete i juniore.  Prvaci Hrvatske u kategoriji četverac s kormilarom (gig) u kategoriji KMB su: Antun Vugdelija, Ivan Obrvan, Gabrijel Gluščević, Toni Milan i kormilar Tomislav Kiridžija.  Nikola Mijić  (1 x KMB) je ušao u A finale i osvojio 6 mjesto. Marko Kevo (1 x junior B) je u B finalu osvojio 5 mjesto. Marin Plećaš (1 x KMB) takodjer ušao u B finale i bio 6, kao i i Ivan Ivić u skifu (1 x KMB). Juniorski dvojac na pariće u sastavu Luka Barišić i Marijan Filipović na zagrijavanju za klasifikacijsku trku su imali nezgodu sa čamcem ( oštećenje auslegera zbog kontakta s drugim čamcem) zbog čega nisu mogli dalje veslati.

Podsjećamo da je u narednu subotu (14. srpnja  2018.) godine, regata osmeraca na Neretvi – Neretva Open, a program počinje od 09:00 sati na Velikoj rivi.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.