Capitall cup regata u Budimpešti i Daljinska proljetna regata u Zagrebu

U subotu, 17. ožujka 2018. godine, u Budimpešti je održana prva ovogodišnja Capitall cup regata na kojoj su nastupili veterani našeg Kluba. Naš osmerac nastupio je u prvoj diviziji osmeraca (od ukupno 3 u kojima je bilo ukupno 68 posada) u ranijim jutarnjim satima gdje osim hladnoće nije bilo drugih problema, što se pokazalo kao sretna okolnost obzirom da je od podne počela padati kiša a kasnije i snijeg. Naši su veslajući u kategoriji Masters C zauzeli treće mjesto, ispred posada Jadrana iz Rijeke, austrijskog WRC LIA i talijanske posade veslačkog kluba Canottieri Moltrasio. Samo 5 sekundi brža je bila posada veslačkog kluba DRC Hannover, a prvo mjesto osvojila je posada austrijskog Vienna 8+.

U isto vrijeme Nataša Šustić nastupila je na Proljetnoj daljinskoj regati na zagrebačkom Jarunu u organizaciji Veslačkog kluba Trešnjevka i Veslačkog saveza Zagreba gdje je ostvarila najbolje vrijeme u konkurenciji ženskih skifova.

U subotu, 24. ožujka 2018. g. na rasporedu je 2. KUP regata Veslačkog saveza Dalmacije na regatnoj stazi u Zatonu.
(Foto: Capitall Cup Regatta®️, Marija Vrankić, Dražen Sudić)

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.