II Neretva Open – rezultati

II. Neretva Open je protekao u pravom sportsko-turističkom ozračju. Prvi dio dana regate bio je rezerviran za veslanje, a drugi dio za svečani ručak i foto-safari u Adria restoranu kod jezera Kuti za sve veslače. Možemo reći da nam je sve išlo na ruku, od ugodne temperature, poluoblačnog vremena, mirne Neretve i odličnih kronometarskih utrka osmeraca. Pokušali smo ove godine biti bar malo bolji u organizaciji i nadamo se da smo u tome uspjeli.

Za razliku od prošle godine, odlučili smo malo skratiti stazu, te je start bio na Kuli Norinskoj, a cilj u Metkoviću kod velike rive. Također, zbog većeg broja posada, startalo se u dvije grupe sa razmakom od sat vremena, a čamci su startali svakih 1:30 min, što se pokazalo kao dobra praksa. Također, ove godine odlučili smo sva događanja smjestiti kod velike rive, što se svidjelo građanima, pogotovo najmlađima koji su znatiželjno promatrali čamce i finiš utrka.

Hvala svim natjecateljima i svim klubovima koji su odlučili doći na II. Neretva Open i iskreno se nadamo da će sljedeće godine biti još više posada te da će ovo postati tradicionalna regata osmeraca. Hvala svim sponzorima bez kojih ovo ne bi bilo moguće organizirati ali i svima koji su zadnjih dana nesebično pomagali u organizaciji. Uskoro očekujemo i kratki video sa regate koji će biti dostupan na našem you tube kanalu i facebook stranicama kluba, gdje se nalazi više fotografija regate raspoređenih u nekoliko galerija. Hvala i vidimo se na III. Neretva Openu 2017. godine!

Više fotografija potražite na našim službenim facebook stranicama

 

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.