Split / Budimpešta

Na regatnoj stazi splitskog Spinuta 2. travnja 2016. godine održana je regata Kupa Dalmacije – memorijal Zlatko Celent. Nataša Šustić je u konkurenciji seniorki u samcu osvojila srebro, a Aleksandra Boras i Leonarda Krstičević u konkureciji kadetkinja A u dvojcu na pariće osvojile su zlato. Sljedeće regata Kupa Dalmacije predviđena je u Dubrovniku dana 23. travnja 2016., no prije toga već u ovaj petak putujemo u Zagreb na međunarodnu regatu „Croatia Open“ koja se održava 9. i 10. travnja 2016. na Jarunu.

Istog dana osmerac veterana (u kombinaciji sa 2 člana HAVK Mladost) nastupio je na II. Capital Cup regati u Budimpešti. Na regati su nastupile ukupno 62 posade osmeraca iz 10 zemalja Europske unije. Nažalost, tijekom utrke na polovini staze dogodilo se puknuće vesla, zbog čega smo na kraju zaostali oko 50 sekundi. Zanimljivo je da smo unatoč puknuću vesla imali samo 5 sekundi lošije vrijeme od prošle godine (4500 m za 14.25 sek). Osim nastupa na regati, iskoristili smo priliku da pozovemo veslače na Neretva Open koji se održava 17. srpnja 2016. Sljedeća Capital Cup regata na kojoj ćemo nastupiti održava se u Beču 14. svibnja 2016.

zajedno - Split Nataša-Split Aleksandra i Leonarda-Split ngusar - mladost u Budimpešti Budimpešta

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.