OTVARANJE SEZONE: REGATA KUPA DALMACIJE U ŠIBENIKU

Nova sezona Veslačkog kupa Dalmacije započela je regatom u Šibeniku u subotu 19. ožujka 2016. god, nakon dva odgođena termina u Splitu zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta. Za razliku od dosadašnjih godina, Šibenčani su regatnu stazu postavili uz rivu, umjesto u Zatonu gdje se održavala posljednjih godina. Odlični vremenski uvjeti prevladavali su do 11,3o sati nakon čega je zapuhao maestral koji je umjereno podizao valove. Aleksandra i Lea su zbog tehničkih problema (puknuće auslegera) na kraju izveslale 3 mjesto u dublu na pariće (u konkurenciji kadetkinje žene A), dok je Nataša Šustić u samcu (seniorke žene) osvojila također 3 mjesto. U dvojcu na pariće u konkurenciji seniora Ćelić i Puljić osvojili su broncu.


U nedjelju 20. ožujka 2016. u Metkoviću je održana II Metkovska skalinada gdje je nastupila naša Nataša Šustić koja je osvojila odlično 2. mjesto u konkurenciji seniorki dok je Ivan Pavlović osvojio 2. mjesto u konkurenciji juniora. Čestitamo Nati i Ivanu a posebno organizatorima koji su odlično organizirali ovaj događaj.


Sljedeća regata Kupa Dalmacije predviđena je u Splitu 2. travnja, a radi se o regati koja je odgođena 5. ožujka 2016. Isti dan održava se 2. Capitall cup regata u Budimpešti gdje će nastupiti naši veterani u osmeracu (u kombinaciji sa HAVK Mladost iz Zagreba).

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.