Hrvatska kajakaška reprezentacija na pripremama u Metkoviću

Rijeka Neretva i grad Metković polako postaju omiljena destinacija kajakaških priprema mnogih klubova ali i reprezentacija. Savršeni cjelogodišnji uvjeti za veslanje, blaga mediteranska klima, minimalan riječni promet, prijateljsko okružje pružaju sve što je potrebno za ozbiljne pripreme pred velika natjecanja. Nije tajna da  naš grad već nekoliko godina sve više posjećuju ovi sportaši sa svojim trenerima i pratnjom koji dnevno kroz dva treninga veslaju  između 30 i 40 km  uz duže intervalne dionice. Također, bitno je napomenuti da oni popunjavaju hotelske kapacitete od Opuzena do Metkovića u zimskom periodu u trajanju od više tjedana, a ne samo nekoliko dana za razliku od drugih posjetitelja.

Uz svoje kajakaše u Metkoviću boravi i gosp. Vinko Mijočević kao glavni trener reprezentacije Hrvatske i gosp.  Miroslav Lipovac u ulozi pomoćnog trenera reprezentacije Hrvatske, a očekuje se i dolazak gosp. Branka Lovrića – glavnog tajnika Hrvatskog kajakaškog saveza koji je obnaša dužnost  glavnog tajnika Europskog kajakaškog udruženja (European Canoe Association / ECA). Gosp. Lovrić će tijekom boravka u našem gradu posjetiti naš klub gdje ćemo održati zajednički sastanak.

ddd

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.