NOVI ČAMCI U KLUBU

Nakon skoro 20 godina u klupski hangar jučer je ušao novi čamac. Radi se o skifu hrvatske proizvodnje, potpuno izrađenog od karbona. Drugi čamac dar je veslačkog kluba Jadran iz Zadra, a radi se u polovnom četvercu bez kormilara talijanske proizvodnje, također izrađenog od karbona, drvenog valobrana. Brod je u izvrsnom stanju, sa svom popratnom opremom potpuno spreman za veslanje. Ovim smo završili ovogodišnju obnovu flote čamaca koju smo znatno pomladili. Napominjemo da smo ove godine nabavili 4 čamca, prošle godine 2, ali i drugu vrlo vrijednu veslačku opremu.


Kupnja novog skifa ne bi bila moguća bez naših sponzora kojima se ovim putem zahvaljujemo od srca a to su: Grad Metković, Sportska zajedenica Grada Metkovića, Veslački savez dubrovačko-neretvanske županije, Ljekarna Draženović, ARH G, Rasadnik Prud, Kala Promet, Ivić 1/1. Također zahvaljujemo se VK Jadran Zadar koji su prepoznali naše napore i nagradili nas sa ovim prekrasnim i vrijednim čamcem.


Ovim smo ispunili naše ovogodišnje obećanje našim veslačima, a za sljedeću godinu preostaje nam kupnja prijeko potrebne nove prikolice za prijevoz čamaca i minimalno dva nova ergometra.

METADATA-START

?˜????¨nT}°???

HLKIEAPJEGJVSU

JYXXOJCA@LPTQP

3

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.