JOŠ DOBRIH VIJESTI…

Jučer je u klub stigao još jedan čamac, dvojac na pariće njemačkog proizvođača „Empachera“. Ovaj čamac doniran je od strane HVK Gusar, na inicijativu gđe Željane Musulin, tajnice Veslačkog saveza Dalmacije, ujedno i člana VK Neretvanski gusar. Iako polovan čamac, u dobrom je stanju i jako će dobro poslužiti za natjecateljski pogon. Stoga, veslači i uprava kluba zahvalni su za ovu donaciju.
Također, može se primijetiti da se sada stvaraju normalni uvjeti za trening, te da se natjecateljski pogon polako povećava i da u klubu vlada izrazito pozitivna i motivirajuća atmosfera, a tome svakako doprinose i ovakvi događaji. Kao što je već najavljeno, klub uskoro namjerava kupiti novi natjecateljski skif , što iziskiva velika novčana sredstva, od kojih je jedan veći dio osiguran, međutim za ostvarenje kupnje nedostaje jedan manji dio sredstava. Stoga, veslači i uprava mole sve one koji žele doprinijeti kupnji ovog čamca da se obrate predsjedniku ili tajniku kluba (kontakt podaci nalaze se na ovoj stranici).
Ovaj vikend očekuje nas regata u Makarskoj, nadamo se da će nas poslužiti lijepo vrijeme. U Makarsku odlazimo sa punom prikolicom čamaca. Također, regatu će moći gledati i oni najmlađi koji pohađaju školu veslanja kako bi bili podrška našem natjecateljskom pogonu ali i vidjeli što iz zapravo očekuje u budućnosti.

20150513_191153_Richtone(HDR)20150513_18303220150513_181626

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.