OSVRT NA 2014. GODINU

S obzirom da se bliži početak nove sezone i da smo ušli u 2015. godinu osvrnut ćemo se ukratko na protekli period odnosno rezimirat ćemo ukratko 2014. godinu.
Naši veslači nastupili su na 5 regata veslačkog kupa Dalmacije od održanih 6 (Split dva puta, Makarska, Dubrovnik i Kaštela) te na 2 regate Mini kupa Dalmacije od održane 4 (Metković i Vrilika). Također nastupili smo na regati koja se održala na Ramskom jezeru te smo tom prilikom odradili i mini pripreme u prekrasnom okruženju Ramskog jezera i Samostana na Šćitu.
Veslali smo i na Hrvatskom veslačkom prvenstvu koje se svake godine održava na veslačkoj stazi jezera Jarun u Zagrebu.
Tradicionalno smo održali i našu Neretvansku regatu za koju smo dobili mnogo pohvala s obzirom da se po prvi put veslalo na potezu od BP Energopetrol do TC Mercator uz šetalište 116. brigade.
Naši mladi veslači u protekloj sezoni popeli su se na postolje ukupno 9 puta. Osvojene su dvije srebrne i 7 brončanih medalja.     Na Hrvatskom veslačkom prvenstvu Ivan Puljić i Šime Popović osvojili su prva mjesta u B finalu.
Naši su veterani nastupili na Vukovarskom veslačkom maratonu te na regati Semper Primus u Dubrovniku, a neuništivi Mladen Kuran je osim Hrvatskog veslačkog prvenstva nastupio i na Euro Masters regati u Njemačkom Munchen-u.
Također moramo napomenuti i da smo od protekle godine bogatiji za dva čamca i to jedan regatni dvojac na pariće te školski samac. Ujedno smo nabavili i 6 skul te 4 rimen vesla.
U našem hangaru je također došlo do velikih promjena, uređene su dvije svlačionice, napravljeni sanitarni čvorovi i tuševi. Unutrašnjost hangara je preuređena te je dio prostora i vizualno dobio konture prave teretane. Naravno ne smijemo zaboraviti     da hangar zahtijeva i redovito održavanje prije svega zbog materijala od kojeg je napravljen (drvo) što naravno zahtijeva i odgovarajuća novčana sredstva.
Također smo obnovili i službenu internet stranicu kluba, koju ćemo ažurirati i nadopunjavati u skladu sa događanjima.
Sukladno navedenome možemo reći da samo sa proteklom sezonom zadovoljni, a nadamo se da će naredna biti još uspješnija.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.